Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
DACIA LOGANÁr: 2.370.000 Ft -
KIA SOULÁr: 1.670.000 Ft -
AUDI A3Ár: 5.490.000 Ft -
CITROEN BERLINGOÁr: 1.999.999 Ft -
FIAT UNOÁr: 219.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLFÁr: 759.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.699.000 Ft -
MAZDA 6Ár: 4.299.999 Ft -
NISSAN MICRAÁr: 749.000 Ft -
TOYOTA AVENSISÁr: 3.699.999 Ft -
NISSAN MICRAÁr: 519.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 2.399.999 Ft