Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
OPEL AGILAÁr: 749.000 Ft -
NISSAN MICRAÁr: 749.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.499.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 499.000 Ft -
AUDI A3Ár: 2.490.000 Ft -
KIA SOULÁr: 1.670.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 2.399.999 Ft -
AUDI A4Ár: 769.000 Ft -
OPEL VECTRAÁr: 649.000 Ft -
RENAULT KANGOOÁr: 1.158.000 Ft -
RENAULT SCENICÁr: 779.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 1.090.000 Ft