Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs
|
Elkészítés:A húsleves felét megmelegítjük, a barackokra és a szilvára öntjük, és 30 percig állni hagyjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, a húsukat felkockázzuk. A mandulát vízben 5 percig fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és a szemeket egymáshoz dörzsölve a héjukat eltávolítjuk. A húst a maximális nagyságúra kiterítjük. Az aszalt gyümölcsökkel, a mandulával, a dióval és az almadarabokkal megtöltjük. Sóval, borssal meghintjük, felgöngyöljük, és átkötjük. Mély tepsibe tesszük, és a vajban pirosra sütjük. A maradék húslevest ráöntjük, és sütõben megsütjük. Amikor kész, a húst kivesszük, a zsineget eltávolítjuk, a sonkaszeletekbe burkoljuk, és még 5 percig sütjük. Alufóliába csomagoljuk, és 10 percig az elzárt sütõben hagyjuk, majd szeletekre vágva tálaljuk. Hozzávalók:- 70 dkg borjúhús (egészben)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
RENAULT MEGANEÁr: 1.090.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 299.000 Ft -
MERCEDES-BENZ EÁr: 829.000 Ft -
SEAT IBIZAÁr: 879.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.499.000 Ft -
OPEL ASTRA HÁr: 850.000 Ft -
KIA SPORTAGEÁr: 899.000 Ft -
NISSAN MICRAÁr: 749.000 Ft -
OPEL VECTRAÁr: 649.000 Ft -
RENAULT ESPACEÁr: 689.000 Ft -
FIAT MULTIPLAÁr: 799.000 Ft -
FIAT STILOÁr: 1.080.000 Ft